Ny version af Operator 0.9b

Michael Kaply har i går udgivet en ny version af Operator (version 0.9b). Værktøjet til FireFox, der genkender websider der har fået et lille drop semantisk sukker tilsat (microformats). Michael nævner, at hastigheden er blevet væsentligt forbedret. Hvilket jeg også umiddelbart også synes er rigtigt efter installeringen og lidt summende rundt som en honningbi efter websider med semantisk sukker tilsat.

Udtrykket semantisk sukker om microformats – stammer fra mit interview med Brian Suda, hvis nogen synes at jeg er blevet lidt mærkeligt i mine udtryk ovenfor.

En tanke om "Ny version af Operator 0.9b"

  1. Hej.

    Jeg vil gerne spørge dig om en parser til vcard / hcard som understøtter de danske karakterer som Æ Ø Å

    På forhånd tak
    Mvh
    Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *