Exif data til Flickr

Jeg skrev i indlægget “Anden lektion i dansk GeoSetter“, at mine Exif data var offentlige, når jeg uploadede et billede til Flickr. Men Flickr sætter ikke dermed automatisk dit billede ind på et Yahookort. Hvilket jeg godt undrede mig lidt over, at dette ikke skete automatisk, nu jeg havde brugt tid på at lave GPS data til mit billede med GeoSetter. Det viser sig at du skal tilføje en ekstra tilladelse til at gøre dette. Det gør du ved at

 1. Login på din Flickr konto
 2. Klik hen på http://www.flickr.com/account/geo/exif/?from=privacy
 3. Sæt hak i feltet “Yes please, that would be lovely.” og klik “Save”
 4. Nu skulle alle dine billeder fremover automatisk blive sat på et Yahookort eller kan eksporteres som en geoRSS/KML(Note: kun seneste 20 billeder)

Flickr GPS tilladelse

3 tanker om "Exif data til Flickr"

 1. Pingback: microformats.dk » Nokia’s Location Tagger

 2. Interessant blog du har! Jeg har lige fået mig en nokia n82, og kører billeder direkte på flickr med geotags. Det virker fint! – Men når jeg tager mit geofeed fra flickr, og bruger det på google maps, så virker det ikke… Jeg læste, at du var meget til KML… Er det bedre end georss?

  Mvh Thomas

 3. @Thomas

  Lidt mystisk – Det ser ikke ud til at det virker mere under Google Maps pt GeoFeed og KML. Men i Google Earth softwaren virker det fint kun med KML format. GeoRSS er beregnet på at du kan i en feedreader løbende får nye billeder ind, når der oploades nye billeder. KML åbner ikke for den mulighed fordi der ikke sættes et tidstempel på. Men KML er bedre til mere advanceret beskrivelser at geografiske punkter, fx med 3D figurer og polygoner, linier og andre ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *