Se din by oppe fra flyet

Så er den første flysimulator til Google Earth API blevet lavet af James Stafford. Hvilket betyder, at du via browseren (kun til Windows indtil videre) kan flyve rundt, og der benyttes en lightudgave af Google Earths interface. Det kræver, at du downloader en 3D plugin

(stadigvæk kun til Windows).

Jeg har fordansket versionen

download Slumber Party Massacre III

Broken Glass move

til at starte op på Rådhuspladsen i København. Der er kun fuld fart indstilling. Du styrer med Fried Green Tomatoes full

buy I Paladini – storia d’armi e d’amori

med højre og venstre pileknapper. Der er ingen mulighed for at styre højden.

Flysimulator der bruger Google Earth API
Undervejs i København flyvningen vil du støde på de 3D bygninger som du allerede kan se i Google Earth softwaren. Vinduet er med vilje lille, da farten er høj. Der bliver læst mange kortdata, og i et stort vindue (med stor fart) ville sløve det hele ned. Okay, det er lidt primitivt, men kun en start på hvad vi kan forvente samt hvad kan laves med Google Earths API

Hvis du synes, det går for stærkt kan du køre lidt rundt i København med mælkebilen i stedet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *