Hjørring Bibliotek i Metropol møder Google Earth

.!.

I april 2008 åbnede det nye Hjørring Bibliotek

My Little Pony: A Very Minty Christmas hd

Moonraker move i centrum af byen. Firmaet Bosch & Fjord har stået for indretningen, hvilket har vakt vild begejstring i ind- og udland. Sågar et TV-hold har rejst helt fra Singapore for at se indretningen.

Jeg har i den forbindelse lavet endnu et eksempel på, at kort kan bruges til at formidle. Via Google Earth (KML fil her) kan et stort billede (4294×2863 pixels) fra det nyindrettet Hjørring Bibliotek betragtes. Når du åbner KML filen, så flyver du hen til biblioteket.

Hjørring Bibliotek i Metropol

Nu kan du zoome ind i billedet. Man kan tydeligt se hvilke bøger (politiske biografier) de har fremme på hylden.

Hjørring Bibliotek i Metropol

Jeg har også lavet en version af ovenstående til Google Earth API (light udgave af Google Earth der afvikles i en browser [Firefox og IE], pt. virker det kun til Windows)

Ovenstående billedeteknik til Google Earth er lavet med det gratis software PhotoOverlayCreator

buy The Ungodly . Hvis der fandtes et 180 eller 360 grader panoramabillede fra det nye Hjørring Bibliotek kan det også indsættes med PhotoOverlayCreator softwaren. Dermed kunne det også vises via Google Earth. Hvis du har kendskab til sådan et panoramabillede, så må du godt lige kontakte mig.

Note – billedet er taget af fotograf Laura Stamer for Bosch & Fjord.Conquest of the Planet of the Apes psp

Yûgiô Duel Monsters: Hikari no pyramid divx

2 tanker om "Hjørring Bibliotek i Metropol møder Google Earth"

  1. Wow, fra det ydre rum og helt ind i Bertels stift stirrende blik…

    Kunne være cool hvis “Look around” featuren fra Panoramio (som du også tidl. har omtalt) kunne integreres med Google Earth.

    Sidebemærkning: I det hele taget er der efterhånden så mange fede typer data man kan lægge ned over Google Earth, at der med tiden nok bliver brug for en slags meta-interface for at kunne overskue dem.

  2. måske jeg skulle screencaste – zoomet fra rummet og ind i Bertel

    Ja eller at biblioteket laver en 360 grader panoramabillede – sådan som 360 Cities har det http://www.360cities.net/ og som er layer fast i Google Earth nu – ret fed funktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *