UNESCOs sprogatlas 2009

UNESCO har lige offentgjort deres 2009 udgave af sprogatlas. Det indholder listen over sprog, der er ved at forsvinde. Alle oplysninger kan vises på på et Google Maps. Du har mulighed for at søge på land. Fx er sønderjysk truet jfr. UNESCOs sprogatlas. Du kan også søge på hvor mange sprog der tales af X antal mennesker (interval) . Fx er der pt. 203 sprog der tales af under 10 personer, du kan se hvor henne i verden disse sprog så tales.

Der er også mulighed for at sende kommentarer til de enkelte sprog, når en info-boks med det pågældende sprog er åben. Det er også muligt at downloade hele listen med alle de truede sprog i en 20 MB PDF fil The Night of the White Pants divx

Babel Toy Story 2 hd

Interstate 60 trailer

First Knight video .

Via Google Maps Mania

Executive Decision dvd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *