Lige landet med en timelapse video i bussen

Jeg har lige ovre hos Urban Tick set to eksperimenterende videoer. Den første er Timelapse video optaget med en iPhone. Timelapse videoen er optaget i bussen på vej til arbejde. Der bliver taget billeder med et bestemte intervaller og så sættes det hele sammen med Quick Time software til en færdig video.

Dust Devil trailer

The Slumber Party Massacre film

Ned Kelly dvdrip

Den næste video er meget interessant. Her har et projekt ved navn blprnt:blpg taget frasen “Just landed” og søgt på 61 timers Twitter tweets. Disse tweets er så blevet geokodet udfra Twitter ejerens oplysninger. Dernæst er visualisering på et verdenskort blevet lavet, hvilket du kan se nede i nedenstående video.

Jeg har nu tilføjet Urban Tick’s RSS

Tick Tock Lullaby release

og ser frem til flere spændende indslag.

Via Digital Urban

Quantum of Solace full movie

The Perfect Score video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *