Hele København kan nu ses i fuld 3D model i Google Earth

Google Earth har nu fået lagt 3D modeller for hele København (det meste) inkl. Frederiksberg ind. Så nu kan du se byen fra en anden vinkel af end den klassiske. Først skal du starte Google Earth op. Dernæst går du ned i Layers> sæt hak i “3D Buildings” bevæg dig hen til et ønsket udsnit af København.

3D buildings layer

Nu indlæses 3D modellerne, og det kan godt tage et stykke tid, for det afhænger af din netforbindelse samt grafikkort. Så du skal ikke forvente at surfe hurtigt rundt i Københavns gader og stræder i fuld 3D effekt med dette nye lag til Google Earth. Et tips er også at tilte jordenkloden lidt (dette gøres i kontrolknapperne oppe i højre side) så du ser det fra en skrå vinkel.

København set fra Christiansborg

Nu er alle disse 3D bygninger blevet autogenereret af Google. Det er ikke alle 3D bygninger, der er lige vellykket, især de hvide og dem, der er genereret fra billeder (luftfotos og satellitbilleder) med meget sollys på. Google har haft travlt på det seneste med at lave autogenereret 3D byer fx Dublin, Cardiff, Birmingham, Marseilles og Helsinki. Nu mangler vi at se Google Street View for Danmark gå i luften.

Nyheden om København i 3D via Google Earth Blog

7 tanker om "Hele København kan nu ses i fuld 3D model i Google Earth"

  1. @Tine

    Jeg er lige ved at lave et blogindlæg hvor Google Earth plugin vises med København i 3D. Og Google Earth API har en javascript funktion hvor man kan slå 3D bygninger til

  2. Pingback: microformats.dk » 3D bygninger for København kan også ses i Google Earth plugin

  3. Pingback: microformats.dk » Tag en flyvetur i København og se det nye 3D bygningslag

  4. Pingback: IOC Olympiske kongres, COP15 og København i 3D | Overskrifts underskrift

  5. Pingback: microformats.dk » VisitDenmark nye reklamefremstød – en monolit

  6. Pingback: microformats.dk » 3D modeller bygget med Google Building Maker kan nu ses i Google Earth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *