Tips – hvis benytter du Google Earth plugin til dine kortvisualiseringer

Et af problemerne med Google Earth plugin er, at ens brugere/læsere skal have den installeret. Flere steder henviser så til Googles download sted for plugin. Jeg synes fremover skal du i stedet for henvise til Google Earth softwaren download . Siden august 2009 for Windows- og fra november 2009 for Mac brugere, så får man udover Google Earth softwaren, også Google Earth plugin installeret på ens computer. Sidste nye version af Google Earth hedder 5.1.3533.1731. Versionnummeret ses under Hjælp>Om Google Earth

Hvis du er ansat på et bibliotek eller andet sted, hvor Google Earth er installeret, så tjek om det er den nyeste version. Installerer den, så får brugerne tillige også mulighed for at se websider, hvor der benyttes Google Earth plugin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *