Hvor stort er olieudslippet i Den mexicanske Golf?

Når man ser nyhederne fra olieudslippet, og ser en grafisk visualisering af hvor stort området er, så er det lidt svært at forholde sig til størrelsen. Paul Rademacher har lavet en ret cool Google Earth plugin visualisering, hvor man kan sammenligne arealet (som det så ud 6 maj 2010) med nogle forudindstillet byer, som fx New York, Paris, London. Den fede feature, er at man kan søge sin egen by (Søg under “Compare to your own city:”) og så få vist arealet af olieudslippet set fra ens eget område.

Det er en ret virkningsfuldt effekt at benytte i kortvisualiseringer, at bringe det fjerne sammen med lokale (ens eget område), og så kan man forholde sig bedre til tingene.

Olieudslippet i Den mexicanske Golf

Via @ogleearth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *