Visualisering af alle redigeringer i OpenStreetMap 2013

(Artikelserie Dit og mit kort, 263). Derick Rethans har i dag udgivet en fed videovisualiering af “OpenStreetMap: A Year of Edits 2013“. Her kan du se året der gik med hensyn til redigeringer i OpenStreetMap for hele verden.

Enkelte lande i Afrika fx Mali og Marokko er også begyndt at røre på sig. Bemærk visualiseringen ved november og omkring Filippinerne, her ser vi indsatsen fra ca. 1670 frivillige fra ca. 92 forskellige lande (ca. 16 fra Danmark deltog) i forbindelse med krisemapping efter tyfonen Haiyan.

Tips – Se videoen i fuld skærm størrelse.

Det er svært at spå om, hvad der vil ske af store ting i 2014 for OpenStreetMap. Det eneste der kan nævnes er at i augugst 2014 OpenStreetMap projektet fylder 10 år, og mon ikke der bliver noget festivitas i den forbindelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *